dissabte, 23 de febrer del 2008

Reaccions

M’han sorprès positivament algunes de les reaccions als incidents amb Dolors Nadal a la Pompeu Fabra, comentats al post anterior: el rector de la mateixa UPF, el rector de la UB, el President Montilla, i algú més, han condemnat els fets. Poca cosa més.

Comentari destacat mereix el programa d’avui mateix, d’ “Els matins” de Josep Cuní, amb una Pilar Rahola, més sensata que mai (potser ho és ara, que s’hi guanya les garrofes) amb uns convidats que, d’entrada, m’han fet pensar que TV3, es prestava a l’habitual joc de donar protagonisme a aquells que se’l guanyen per les seves actituds feixistes. Vaja que han convidat un parell de nanos que intentaven justificar les agressions, però el Cuní i la Rahola, han estat al lloc que els correspon en un mitjà de comunicació públic, i no els han deixat el més mínim marge per a sortir-se amb la seva.

De totes maneres, i posats a convidar joves que eren a l’acte, tant dins com fora, no hagués estat de més, convidar els organitzadors de l’acte, que eren els de la ULD (Universitarios Liberal Democratas). En poden prendre nota per a la propera ocasió, que desitjo no es torni a produir.