dissabte, 9 de febrer del 2008

Doctora Chacon

Si hi ha una cosa que detesto de les persones, sense cap mena de dubte, són les mentires, i en aquest camp em dona la impressió que alguns socialistes hi estan abonats. Ja sé que la mentida és transversal, i per tant, professar una ideologia o altra no significa a priori ser més o menys propens a la mentida, però sí és cert, que d’acord amb l’escala de valors d’una o altra de les persones que formen les forces polítiques pot ser més freqüent trobar-les a un lloc que a altre.

La candidata pija del PSC, també Ministra, no només ha estat enxampada amb “xuletes” a la mà en una entrevista televisada, el que demostra el poc convenciment que té sobre el que diu, si no que a més en el seu currículum, ha fet constar un doctorat que no té. Per si això no fora suficient el PSC s’ha afanyat a desmentir que això fos cert. Doble mentida, la de la candidata, i la del secretari d’organització. Aquí teniu la prova:

http://www.e-noticies.com/actualitat/carme-chac%f3n-va-inflar-el-curr%edculum-amb-un-doctorat-34801.html

La honestedat de les persones, descriu el grau de confiança que es pot tenir en elles, en l’àmbit personal, però també en el professional. Un polític, pot tenir bones o dolentes qualitats per exercir la política, pot ser brillant o fosc, pot ser eficaç o no, pot ser bon gestor o no, pot ser bon orador o no, pot estar molt preparat o no, però el que cal exigir a un polític que administra i gestiona bens comuns, és honestedat, cosa que la senyora Chacon demostra no ser.